Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Pá 7-17 hod (So 8-12)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
23.07.2019
Vzhled hrubého betonu - Primalex Beton look
  Do naši nabídky jsme přidali tolik oblíbené betonové stěrky. Výbrat si můžete z 6 odstínu. Aplikace je velice jednoduchá. Odkaz na podstránky, kd... číst celé
29.03.2019
Nová šablona - nový vzhled
Možná si něktří pravidelně nakupující zákazníci všimli, že od včerejšího dne jsme spustili lehce upravený E-shop. Upraveno bylo uživatelské prostředí ... číst celé
Zobrazit všechny novinky

  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů e-shopu NEJBARVY.CZ
Ochrana osobních údajů e-shopu NEJBARVY.CZ
  1. Společnost: Horizontal plus s.r.o - Nej Barvy.cz, se sídlem: Novinářská 1254/7, IČ:47668113, zapsaná u Krajského soudu v Ostravě pod značkou C4887 pro prodej zboží prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové adrese www.nejbarvy.cz. (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Horizontal plus s.r.o - Nej Barvy.cz, tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Přepravní společnost PPL, K Borovému 99, Říčany - Jažlovice, 251 01
    • Přepravní společnosti Česká pošta,Politických vězňů 909/4,225 99 Praha 1
    • Přepravní společností Zásilkovna, Praha-Libeň, Drahobejlova 1019/27,190 00
    • Osbní údaje nebudou předány mimo země EU
  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese: info@nejbarvy.cz

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky nejbarvy.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

      • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
      • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
      • Poskytovatelem služby Sclik, provozované společností Seznam.cz, sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5
      • Poskytovatelem služby Heureka.cz, sídlem Karolinská 650/1, Karlín, 186 00 Praha
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.„Vaši spokojenost s nákupem zjišťujeme prostřednictvím e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky, do něhož je náš e-shop zapojen. Ty vám zasíláme pokaždé, když u nás nakoupíte, pokud ve smyslu § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb. o některých službách informační společnosti jejich zasílání neodmítnete. Zpracování osobních údajů pro účely zaslání dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky provádíme na základě našeho oprávněného zájmu, který spočívá ve zjišťování vaší spokojenosti s nákupem u nás. Pro zasílání dotazníků, vyhodnocování vaší zpětné vazby a analýz našeho tržního postavení využíváme zpracovatele, kterým je provozovatel portálu Heureka.cz; tomu pro tyto účely můžeme předávat informace o zakoupeném zboží a vaši e-mailovou adresu. Vaše osobní údaje nejsou při zasílání e-mailových dotazníků předány žádné třetí straně pro její vlastní účely. Proti zasílání e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky můžete kdykoli vyjádřit námitku odmítnutím dalších dotazníků pomocí odkazu v e-mailu s dotazníkem. V případě vaší námitky vám dotazník nebudeme dále zasílat.“

Novinky z našeho blogu

Renovace terasových prken
Renovace terasových prken
V tomto článku se Vám pokusíme ukázat jak dát terase původní vzhled, aby vypadala jako za mlada :-). Uvidíte, že to není nic složitého. číst celé
Nátěr dřeva v exteriéru
Nátěr dřeva v exteriéru
Dobrý den, po delší době se Vám zase ozývám s naším blogovým okénkem. Rádi bychom Vám předali pár informací týkající se nátěrů dřeva. Věřím, že toto t... číst celé
Jak na výmalbu zdí v interiéru
Jak na výmalbu zdí v interiéru
Věříme, že každý z Vás si kladl otázku jak správně vymalovat interiér. Vymalovat tak, aby stěny byly pěkně hladké a barva 100% kryla. V tomto článku V... číst celé
jak odstranit skvrny a fleky na stěnách
jak odstranit skvrny a fleky na stěnách
Věřím, že každý z Vás se jednou dostal do situace, kdy se potřeboval zbavit fleků na stěnách v interiéru a nebyl si jistý jak. Tento článek s návodem ... číst celé
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
1993 - 2019 © NEJBARVY.CZ - Všechna práva vyhrazena. Design od OndrejDvorak.com
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.