Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Pá 7-17 hod (So 8-12)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
29.03.2019
Nová šablona - nový vzhled
Možná si něktří pravidelně nakupující zákazníci všimli, že od včerejšího dne jsme spustili lehce upravený E-shop. Upraveno bylo uživatelské prostředí ... číst celé
Zobrazit všechny novinky

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Společnost: Horizontal plus s.r.o - Nej Barvy.cz, se sídlem: Novinářská 1254/7, IČ:47668113, zapsaná u Krajského soudu v Ostravě pod značkou C4887 pro prodej zboží prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové adrese www.nejbarvy.cz. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu: info@nejbarvy.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Nátěr dřeva v exteriéru
Nátěr dřeva v exteriéru
Dobrý den, po delší době se Vám zase ozývám s naším blogovým okénkem. Rádi bychom Vám předali pár informací týkající se nátěrů dřeva. Věřím, že toto t... číst celé
Jak na výmalbu zdí v interiéru
Jak na výmalbu zdí v interiéru
Věříme, že každý z Vás si kladl otázku jak správně vymalovat interiér. Vymalovat tak, aby stěny byly pěkně hladké a barva 100% kryla. V tomto článku V... číst celé
jak odstranit skvrny a fleky na stěnách
jak odstranit skvrny a fleky na stěnách
Věřím, že každý z Vás se jednou dostal do situace, kdy se potřeboval zbavit fleků na stěnách v interiéru a nebyl si jistý jak. Tento článek s návodem ... číst celé
Jak vybrat nejvhodnější barvu do interiéru?
Jak vybrat nejvhodnější barvu do interiéru?
Každý z nás doma určitě jednou maloval a asi znovu malovat bude. Článek níže by Vám měl poradit jak na výmalbu domácností, aby byla práce rychlá a poh... číst celé
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
1993 - 2019 © NEJBARVY.CZ - Všechna práva vyhrazena. Design od OndrejDvorak.com
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.