Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Pá 7-17 hod (So 8-12)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 5 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA (Vztahuje se na zásilky do 50Kg)
Novinky
23.07.2019
Vzhled hrubého betonu - Primalex Beton look
  Do naši nabídky jsme přidali tolik oblíbené betonové stěrky. Výbrat si můžete z 6 odstínu. Aplikace je velice jednoduchá. Odkaz na podstránky, kd... číst celé
29.03.2019
Nová šablona - nový vzhled
Možná si něktří pravidelně nakupující zákazníci všimli, že od včerejšího dne jsme spustili lehce upravený E-shop. Upraveno bylo uživatelské prostředí ... číst celé
Zobrazit všechny novinky

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas Společnosti: Horizontal plus s.r.o - Nej Barvy.cz, se sídlem: Novinářská 1254/7, IČ:47668113, zapsaná u Krajského soudu v Ostravě pod značkou C4887 pro prodej zboží prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové adrese www.nejbarvy.cz. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Primalex BETON EFEKT
Primalex BETON EFEKT
Jedná se o nátěr s efektem přírodního surového betonu s jeho charakteristickou strukturou, která dodá interiéru industriální vzhled s dávkou original... číst celé
Renovace terasových prken
Renovace terasových prken
V tomto článku se Vám pokusíme ukázat jak dát terase původní vzhled, aby vypadala jako za mlada :-). Uvidíte, že to není nic složitého. číst celé
Nátěr dřeva v exteriéru
Nátěr dřeva v exteriéru
Dobrý den, po delší době se Vám zase ozývám s naším blogovým okénkem. Rádi bychom Vám předali pár informací týkající se nátěrů dřeva. Věřím, že toto t... číst celé
Jak na výmalbu zdí v interiéru
Jak na výmalbu zdí v interiéru
Věříme, že každý z Vás si kladl otázku jak správně vymalovat interiér. Vymalovat tak, aby stěny byly pěkně hladké a barva 100% kryla. V tomto článku V... číst celé
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
1993 - 2019 © NEJBARVY.CZ - Všechna práva vyhrazena. Design od OndrejDvorak.com
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.